Bedava program indir, program indir, software, resimli anlatım

Tam Versiyon: C Cleaner 2.0.0.54
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
CCleaner ücretsizdir. Sadece sisteminizi optimize etmekle kalmaz, aynı zamanda bir takipçidir. Gizli bilgileri yönetmekte yardımcı olur. (Çerezler) Kullanılmayan sistem dosyalarını ayıklar. Windows'un daha hızlı çalışması için kontrol edebildiği seçenekler barındırır. Harddisk'te boşluk yaratma özelliği vardır.
Ayrıca online yapılan aktivetelerin, internette gezinirken bırakılan izlerin temizlenmesini sağlar.Örneğin "internet history".

Internet Explorer

Cache, History, Cookies, Index.dat dosyalarını temizleme

Firefox

Temporary files, URL geçmişi, cookies, download geçmişi

Opera

Temporary files, URL history, cookies.

Windows

Recycle Bin, Recent Documents, Temporary files ve Log dosyaları

Registry cleaner

Advanced features to remove unused and old entries, including File Extensions, ActiveX Controls, ClassIDs, ProgIDs, Uninstallers, Shared DLLs, Fonts, Help Files, Application Paths, Icons, Invalid Shortcuts and more... also comes with a comprehensive backup feature.

Third-party applications

Removes temp files and recent file lists (MRUs) from many apps including Media Player, eMule, Kazaa, Google Toolbar, Netscape, MS Office, Nero, Adobe Acrobat, WinRAR, WinAce, WinZip and many more...

100% Spyware FREE
This software does NOT contain any Spyware, Adware or Viruses.

CCleaner, ücretli yazılımlarda bulunan birçok sistem düzenlemesini içinde barındırdığından çok yüksek maliyetli geliştirmeler yapmadan sistemizden daha yüksek verim almanızı sağlar. Ve ayrıca normal bir programı bilgisayarınızdan ekle kaldır olmazsa bu programla birlikte anında silebirsiniz.

http://rapidshare.com/files/66565099/ccsetup2.0.0.rar

şifre
www.programpaylas.com
saol salih abi
ŞİFRE http://www.programpaylas.com GİRİYORUM AÇILMIYOR.LÜTFEN YARDIM EDİN.
şifre doğru sen yanlış yazmışsın
ŞİFRE YANLIŞ YAPTIĞINI YAZDIĞINI DİREKMAN KOPYALIYORUZ HATALI ŞİFRE DİYOR. SEN BİRDE ŞİFREYİ KONTROL ET. BOŞUNA UĞRAŞTIRMAYIN MİLLETİ DOĞRU DÜRÜST ŞİFRE VERİN.
şifre doğru yanlış yapıyosunuz.elinizle yazmayı deneyin
Referans URL