Bedava program indir, program indir, software, resimli anlatım

Tam Versiyon: Harddiskinize sıfır yazılır - Max blast 4
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bu Program bir format programı değidir.Format en çok 1 saat sürer ve yüzeysel olarak üzerine yeni bilgiler yazılana kadar silindi gözükür.
Bununla ise harddiskinize sıfır yazılır.
Yani herşeyiyle sıfırlanır tertemiz olur hatta daha önce harddikinizden zamanla ses gelmeye başlar.
işte o seslerin dahi kesildiğini ve sessiz çalıştığını görünce sizde benim gibi şaşırırsınız.
Evet bu gerçek yanlış duymadınız. Max Blast

Cd ye direk yazdırın nero yazar cd imajı ve anlatımı linktedir

http://dosyam.net/?id=znje0n
Bu bildiğimiz format dimi yani windows'u falan baştan cd den yüklicen bi cevap verirsen sevinirim

Pro Bot Yazan:
Bu Program bir format programı değidir.Format en çok 1 saat sürer ve yüzeysel olarak üzerine yeni bilgiler yazılana kadar silindi gözükür.
Bununla ise harddiskinize sıfır yazılır.
Yani herşeyiyle sıfırlanır tertemiz olur hatta daha önce harddikinizden zamanla ses gelmeye başlar.
işte o seslerin dahi kesildiğini ve sessiz çalıştığını görünce sizde benim gibi şaşırırsınız.
Evet bu gerçek yanlış duymadınız. Max Blast

Cd ye direk yazdırın nero yazar cd imajı ve anlatımı linktedir

http://dosyam.net/?id=znje0n

GNCL1905 Yazan:
Bu bildiğimiz format dimi yani windows'u falan baştan cd den yüklicen bi cevap verirsen sevinirim

ne demiş bak Smile

benim bir sorunum var hdd xp yüklemesi yapıyorum ve deha sonra gereken programları yüklüyorum 1 saat çalışıyor ondansonra uçuşa geçiyor okuyamadım yazamandımtarzı hatalar ve hüzünlü bir çöküş açaba hdd sorun olabilirmi bu program onu düzeltirmi 60 GB
zaten bu prg.harddiskteki sorunlara yönelik.denemekte fayda var
Hocam Allah razı olsun bi kaç gündürarıyodum programı ama cdye her yazdıgımda hata çıkıyodu boot cd si olarak gösteremiyodum..Neyseki bunda tıkladım direk yazdırma menüsü çıktı ve resimli anlatım yapmışşın ellerine sağlık şimdi başlattım akşaama kadar biter umarım.Bad sectör için çok program denedim onaramadım çok karmaşıktı umarım bu sıfırlar.
çok aradım daha bi tane bulamadım
ya beyler ben indirdim programı cd imajı nero ile yazdıramadım hata verip duruyor,nero 6 kullanıyorum acaba sorun nero sürümünde mi daha üst sürüm mü kullanmak gerekiyor? bu rar daki imaj boot olarak yazılmış değilmi?
beni bilgilendirirseniz sevinirim..
Referans URL